Κορυφαίες πωλήσεις

Άλλες Λύσεις 

 • Συστήματα Προτεραιότητας
  Συστήματα Προτεραιότητας

  Εδώ θα βρείτε οθόνες αριθμού προτεραιότητας, ηχεία, τηλεχειριστήρια, διανεμητές χαρτιού προτεραιότητας και άλλα περιφερειακά για να ολοκληρώσετε το σύστημα προτεραιότητας της αρεσκείας σας.

  Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να δείτε τις μειωμένες τιμές μας. Αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

 • Ρολόγια παρουσίας
  Ρολόγια παρουσίας

  Εδώ θα βρείτε ρολόγια παρουσίας ηλεκτρονικά με κάρτα, με δακτυλικό αποτύπωμα ή χωρίς.

  Αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

 • Καταμετρητές - Ανιχνευτές
  Καταμετρητές - Ανιχνευτές

  Εδώ θα βρείτε ανιχνευτές χαρτονομισμάτων, καταμετρητές κερμάτων ή/και χαρτονομισμάτων, μεικτής ή όχι καταμέτρησης για την κάλυψη αναγκών κάθε επιχείρησης.

  Αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

 • Σταθεροποιητές-UPS
  Σταθεροποιητές-UPS

  Εδώ θα βρείτε σταθεροποιητές ρεύματος/UPS για να εξασφαλίσετε την απρόσκοπτη λειτουργιών των συσκευών σας κατά την διακοπή ρεύματος ή πτώση τάσης. Επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς σύμφωνα με την ισχύ, την τεχνολογία λειτουργίας, την αυτονομία και τις διαστάσεις που επιθυμείτε.

  Τα UPS που διαθέτουμε μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για οικιακή χρήση, για μικρές επιχειρήσεις καθώς και επιχειρήσεις μεγάλων εγκαταστάσεων. Η αυτονομία ενός UPS μπορεί να είναι από 3 λεπτά έως και ώρες επιλέγοντας επιπλέον συστοιχία συσσωρευτών. Τα UPS ανήκουν σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με την τεχνολογία που χρησιμοποιούν.

  Οι κατηγορίες τεχνολογιών είναι:

  -To UPS τεχνολογίας VFD είναι η ιδανική λύση για οικιακή χρήση και μικρά συστήματα γραφείου. 
  -To UPS Line Interactive αποτελεί μία αξιόπιστη, ποιοτική και οικονομική λύση για την προστασία και αδιάλειπτη τροφοδοσία των φορτίων του.
  -Τα On Line UPS ή διπλής μετατροπής αποτελούν την ιδανική λύση για την παροχή μέγιστου επιπέδου προστασίας και αδιάλειπτης τροφοδοσίας κάθε είδους φορτίου, ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών, και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Προτείνονται για υποστήριξη δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών, Data centers και γενικότερα εγκαταστάσεων με υψηλές απαιτήσεις προστασίας και παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

  Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνηση ή βοήθεια στην επιλογή του κατάλληλου UPS, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2810 22 22 12 ή στείλτε μας μήνυμα στο contact@multitecpro.gr για να σχεδιάσουμε μαζί την βέλτιστη λύση.

  Αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

 • VOIP Τηλεφωνία
  VOIP Τηλεφωνία

  Εδώ θα βρείτε συσκευές τηλεφώνου voip(voice-over-IP).

  Αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

 • Firewall
  Firewall

  Τα τελευταία χρόνια είναι όλο και πιο συχνό το φαινόμενο των σκόπιμων ηλεκτρονικών επιθέσεων εναντίων δικτύων και υπολογιστών με συνέπεια την απώλεια της παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας μιας εταιρίας.  Η υποκλοπή προσωπικών δεδομένων ή ή βιομηχανική κατασκοπεία έχουν πολλές φορές ως συνέπεια απαιτήσεις αποζημιώσεων από τρίτους ή ακόμα και επιβολή σημαντικών κυρώσεων από τις αρχές.

  Η ασφάλεια των επιχειρήσεων από κάθε ηλεκτρονική απειλή αλλά και η αύξηση της διαθεσιμότητας των υποδομών γίνεται αποτελεσματικά με ένα next generation UTM Firewall της lancom.
  Τα UTM Firewall της lancom είναι καινοτόμες συσκευές Γερμανικής Τεχνολογίας με τα παρακάτω βασικά χαρακτηριστικά:

  Stateful inspection Firewall, Connection Tracking, Intrusion Detection & Prevention, User authentication, Application Control, Deep Packet Inspection, Web / Content Filter, Surf Control, DMZ, Cloud Antivirus / Antispam Gateway, HTTPS Proxy

  Επίσης διασφαλίζουν την αύξηση και την διαθεσιμότητα του δικτύου με  Load Balancing, Traffic Shaping, Multi WAN, Failover Lines, QoS & T-Flags, High Availability Mode, Routing, VLANs.

  Η multitec ως επίσημος συνεργάτης της lancom είναι έτοιμη να προτείνει την βέλτιστη λύση για την επιχείρηση σας.

Σύγκριση 0

Χωρίς προϊόντα

Δεν έχει υπολογιστεί Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Οι τιμές δεν περιέχει Φ.Π.Α.

Ταμείο