Έχοντας επενδύσει στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης η multitecpro έχει εξασφαλίσει συνεργασίες που της επιτρέπουν να πραγματοποιεί καθημερινά τεχνική υποστήριξη υψηλού επιπέδου στο πλήρως εξοπλισμένο Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης της.

Μία από αυτές είναι οι επισκευές των προϊόντων TOSHIBA καθώς η εταιρία μας είναι το μοναδικό Τοπικό Πιστοποιημένο Service Point των φορητών Υπολογιστών TOSHIBA στην Κρήτη, πιστοποίηση την οποία έχουμε λάβει από την TOSHIBA EUROPE GMBH.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε τα 5 Σημεία Εγγύησης Επισκευής της multitecpro

Διεύθυνση: Νικ. Πλαστήρα 86 Τ.Κ. 71201 Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ.: 2810 22.22.12 , 2810 22.22.81 – Fax: 2810 281841
e-mail: support@multitecpro.gr

Laptops

Όταν χαλάσει ένα laptop χρειάζεται να επισκευαστεί γρήγορα και αξιόπιστα μιας και αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο δουλειάς ή διασκέδασης.
Στην multitecpro οι τεχνικοί μας έχουν πιστοποιηθεί από τους μεγαλύτερους οίκους laptop. Έτσι είναι βέβαιο ότι η επισκευή θα γίνει γρήγορα και με τις προδιαγραφές του ορίσει ο ίδιος ο κατασκευαστής.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Desktops

Ο σταθερός υπολογιστής είτε ως εργαλείο για επιχειρήσεις είτε ως gaming console χρειάζεται την δική του εξειδίκευση για να επισκευαστεί σωστά.
Στην multitecpro έχουμε τις γνώσεις να ανταποκριθούμε άμεσα σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε έτσι ώστε να συνεχίσετε να εργάζεστε ή να διασκεδάζετε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κινητά / Tablets

Για τους περισσότερους το κινητό ή το tablet είναι “όλη τους η ζωή” μιας και με αυτό επικοινωνούν, εργάζονται ή διασκεδάζουν.
Στην multitecpro έχουμε μεταφέρει την πολυετή πείρα μας στις επισκευές κινητών και tablet και έτσι ξέρετε ότι μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φωτοαντιγραφικά - Εκτυπωτές

Το φωτοαντιγραφικό είναι μια πολύπλοκη συσκευή που μπορεί να βοηθήσει πολύ στην παραγωγικότητα μιας επιχείρησης αλλά και να μειώσει σημαντικά το κόστος εκτύπωσης.
Στην multitecpro διαθέτουμε πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στα εκτυπωτικά μηχανήματα, έτσι θα είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο σκληρές εργασίες.Σύγκριση 0

Χωρίς προϊόντα

Δεν έχει υπολογιστεί Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Οι τιμές δεν περιέχει Φ.Π.Α.

Ταμείο