Επιστροφές προϊόντων :

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.multitecpro.gr στις εξής περιπτώσεις :

1) Το προϊόν που παραγγείλατε είναι διαφορετικό (μη προβληματικό είδος - λάθος εκτέλεση παραγγελίας από το www.multitecpro.gr)

2) Μετανιώσατε για την τελική σας επιλογή και δεν έχετε αποσφραγίσει το προϊόν (μη προβληματικό είδος) .

3) Προβληματικό είδος στις πρώτες μέρες απόκτησης του και σύμφωνα με τις καλύψεις πολιτικής D.O.A. του εκάστοτε κατασκευαστή.

4) Επιστροφή προς service λόγω εγγύησης - σύμφωνα πάντα με την ισχύουσα χρονική ισχύ εγγύησης του κατασκευαστή (προβληματικό είδος).

Σημ.: Σε κάθε περίπτωση μαζί με το προϊόν χρειάζεται η προσκόμιση της απόδειξης ή του τιμολογίου αγοράς.

Όροι επιστροφής και διαδικασία επιστροφής των παραπάνω περιπτώσεων:

1) Στην περίπτωση επιστροφής μη προβληματικού είδους λόγω λάθους εκτέλεσης της παραγγελίας σας από το www.multitecpro.gr , θα φροντίσουμε να καλυφτείτε άμεσα με το σωστό είδος και στην περίπτωση μη διάθεσης του είδους να πιστωθείτε το καταβληθέν ποσό εφόσον το έχετε προεξοφλήσει. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο το multitecpro.gr! Θα χρειαστεί πρώτα να επιστρέψετε το λάθος εμπόρευμα όπως το έχετε παραλάβει κατά την αποστολή μας.

2) Στην περίπτωση που μετανιώσατε για την ηλεκτρονική σας επιλογή του είδους (μη προβληματικό), μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την έκδοση λιανικής απόδειξης ή τιμολογίου, με την προϋπόθεση ότι το είδος είναι στην αρχική εργοστασιακή του συσκευασία χωρίς να υπάρχουν δείγματα παραβίασης της ταινίας ασφαλείας-γνησιότητας ή χρήσης του προϊόντος. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εφόσον έχει παραποιηθεί η εξωτερική/εσωτερική εργοστασιακή συσκευασία.

Επίσης δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε είδη που κατασκευάζονται ή παραδίδονται από το κατασκευαστή , κατόπιν δική σας ειδικής παραγγελίας . Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από εσάς. Η πίστωση του είδους εκτελείται άμεσα από την στιγμή που πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις .

3) Στην περίπτωση κατασκευαστικού λάθους από τις πρώτες μέρες κιόλας χρήσης τους (D.O.A. Dead on arrival) και εφόσον το καλύπτει η πολιτική Doa του εκάστοτε κατασκευαστή, μπορείτε να επιστρέψετε το προβληματικό είδος στην έδρα μας με δικά σας μεταφορικά έξοδα . Εφόσον

διαπιστωθεί ότι όντως το προϊόν σας καλύπτεται από την πολιτική του D.O.A , σας αποστέλλουμε με δικά μας μεταφορικά έξοδα νέο προϊόν. Το προϊόν θα χρειαστεί να το να αποστέλλετε στην αρχική του συσκευασία μαζί με όλα τα παρελκόμενα που περιείχε!

4)Στην περίπτωση επιστροφής προβληματικού είδους στα πλαίσια της ισχύουσας χρονικά εργοστασιακής εγγύησης , τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν άμεσα στον κατασκευαστή ή στα εξουσιοδοτημένα από αυτόν σημεία επισκευής. Τα έξοδα αποστολής του ελαττωματικού είδους και η επιστροφή του επιβαρύνουν εσάς εκτός εάν ο κατασκευαστής ορίζει διαφορετικά με βάση τους όρους εγγύησης που ο ίδιος θέτει.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις σας παρακαλούμε αποστείλατε πρώτα email στο sales@multitecpro.gr αναφέροντας τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας σας και το λόγο επιστροφής. Εκπρόσωπος της multitecpro σύντομα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας για να σας βοηθήσει.

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα ανταλλακτικά απευθύνονται σε επαγγελματίες μόνο και στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες επισκευής κινητών. Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί στη σωστή επιλογή του μοντέλου και του ανταλλακτικού που επιθυμείτε. **Βασική προϋπόθεση για επιστροφές ανταλλακτικών ( μόνο μετά από συνεννόηση) είναι να μην έχουν αφαιρεθεί οι προστατευτικές μεμβράνες, τα αυτοκόλλητα και να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Σε διαφορετική περίπτωση το ανταλλακτικό θα επιστρέφεται πίσω χωρίς πίστωση ή αντικατάσταση με χρέωση παραλήπτη!

Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 2810222212 Δευτέρα και Τετάρτη 8.30 14.30 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 8:30-14:30 και 17:30-20:30 (εκτός αργιών) για πληροφορίες.


Σύγκριση 0

Χωρίς προϊόντα

Δεν έχει υπολογιστεί Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Οι τιμές δεν περιέχει Φ.Π.Α.

Ταμείο