Κορυφαίες πωλήσεις

Η/Υ - Servers 

 • Servers
  Servers

  Εδώ θα βρείτε servers σε μορφή πύργου(tower) ή φέτας(rail). Επιλέξτε τον κατάλληλο για εσάς και αξιοποιείστε τους αξιόπιστους servers, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

  Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να δείτε τις μειωμένες τιμές μας. Αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

 • Οθόνες Αφής
  Οθόνες Αφής

  Εδώ θα βρείτε οθόνες αφής για συστήματα POS ή Η/Υ. Επιλέξτε την κατάλληλη για εσάς σύμφωνα με τις διαστάσεις της οθόνης και την ανάλυσή της.

  Αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

 • Σταθεροί Υπολογιστές
  Σταθεροί Υπολογιστές

  Εδώ θα βρείτε έτοιμες λύσεις σταθερών υπολογιστών από τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές. Επιλέξτε τον κατάλληλο για εσάς για απλή ή απαιτητική χρήση με ποικιλία επιλογής σε επεξεργαστή και μνήμη.

  Αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

 • Laptops
  Laptops

  Εδώ θα βρείτε φορητούς υπολογιστές από τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές. Επιλέξτε τον κατάλληλο για εσάς για απλή ή απαιτητική χρήση με ποικιλία επιλογής σε επεξεργαστή, μνήμη, χωρητικότητα σκληρού δίσκου και διαστάσεις οθόνης.

  Αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

 • Οθόνες
  Οθόνες

  Εδώ θα βρείτε οθόνες για σύνδεση οποιαδήποτε συσκευή. Επιλέξτε την κατάλληλη για εσάς σύμφωνα με τις διαστάσεις της οθόνης, την ποιότητα και τους διαφορετικούς τρόπους σύνδεσης.

  Αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

 • Switches
  Switches

  Εδώ θα βρείτε switches για να συνδέστε σταθμούς εργασίας, Η/Υ, laptops, εκτυπωτές, scanners, servers και οποιαδήποτε άλλη δικτυακή συσκευή στο τοπικό δίκτυο της επιχείρησής σας. Επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς σύμφωνα με τον αριθμό των συσκευών που θέλετε να συνδέσετε.

  Αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Σύγκριση 0

Χωρίς προϊόντα

Δεν έχει υπολογιστεί Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Οι τιμές δεν περιέχει Φ.Π.Α.

Ταμείο