Κορυφαίες πωλήσεις

Εκτυπωτικά 

 • Φορητοί Εκτυπωτές
  Φορητοί Εκτυπωτές

  Ένας φορητός εκτυπωτής όπου μέσω κινητής συσκευής (smartphone) μπορείτε να εκτυπώσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε (π.χ μια απόδειξη). Μία μεγάλη γκάμα από mobile εκτυπωτές απόδειξης ή/και ετικέτας με διαφορετικούς τρόπους σύνδεσης για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. 

 • Εκτυπωτές Barcode
  Εκτυπωτές Barcode

  Εκτυπωτές barcode τεχνολογίας Direct Thermal ή/και Thermal Transfer με διαφορετικούς τρόπους σύνδεσης, διαθέτουν θερμικές κεφαλές με μεγάλο αριθμό κουκίδων (μέχρι 23 dots/mm ή 600dots/inch) για εκτύπωση με μεγάλη ευκρίνεια, ταχύτητα, αξιοπιστία. και πλάτος χαρτιού για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

 • Πολυμηχανήματα
  Πολυμηχανήματα

  Εδώ θα βρείτε πολυμηχανήματα(εκτυπωτής, φωτοτυπικό και scanner όλα-σε-ένα) για επαγγελματική χρήση. Επιλέξτε το πολυμηχάνημα που καλύπτει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες κάθε επιχείρησης σύμφωνα με την ταχύτητα και τον κύκλο εργασίας.

  Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να δείτε τις μειωμένες τιμές μας. Αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα της κατηγορίας συνοδεύονται με εγγύηση 1 χρόνο.

 • Εκτυπωτές Laser
  Εκτυπωτές Laser

  Εδώ θα βρείτε εκτυπωτές Laserγια τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Επιλέξτε τον εκτυπωτή που καλύπτει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες κάθε επιχείρησης σύμφωνα με την ταχύτητα και τον κύκλο εργασίας.

  Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να δείτε τις μειωμένες τιμές μας. Αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα της κατηγορίας συνοδεύονται με εγγύηση 1 χρόνο.

Σύγκριση 0

Χωρίς προϊόντα

Δεν έχει υπολογιστεί Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Οι τιμές δεν περιέχει Φ.Π.Α.

Ταμείο