Κορυφαίες πωλήσεις

Σταθεροποιητές-UPS 

Εδώ θα βρείτε σταθεροποιητές ρεύματος/UPS για να εξασφαλίσετε την απρόσκοπτη λειτουργιών των συσκευών σας κατά την διακοπή ρεύματος ή πτώση τάσης. Επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς σύμφωνα με την ισχύ, την τεχνολογία λειτουργίας, την αυτονομία και τις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Τα UPS που διαθέτουμε μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για οικιακή χρήση, για μικρές επιχειρήσεις καθώς και επιχειρήσεις μεγάλων εγκαταστάσεων. Η αυτονομία ενός UPS μπορεί να είναι από 3 λεπτά έως και ώρες επιλέγοντας επιπλέον συστοιχία συσσωρευτών. Τα UPS ανήκουν σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με την τεχνολογία που χρησιμοποιούν.

Οι κατηγορίες τεχνολογιών είναι:

-To UPS τεχνολογίας VFD είναι η ιδανική λύση για οικιακή χρήση και μικρά συστήματα γραφείου. 
-To UPS Line Interactive αποτελεί μία αξιόπιστη, ποιοτική και οικονομική λύση για την προστασία και αδιάλειπτη τροφοδοσία των φορτίων του.
-Τα On Line UPS ή διπλής μετατροπής αποτελούν την ιδανική λύση για την παροχή μέγιστου επιπέδου προστασίας και αδιάλειπτης τροφοδοσίας κάθε είδους φορτίου, ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών, και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Προτείνονται για υποστήριξη δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών, Data centers και γενικότερα εγκαταστάσεων με υψηλές απαιτήσεις προστασίας και παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνηση ή βοήθεια στην επιλογή του κατάλληλου UPS, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2810 22 22 12 ή στείλτε μας μήνυμα στο contact@multitecpro.gr για να σχεδιάσουμε μαζί την βέλτιστη λύση.

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Σύγκριση 0

Χωρίς προϊόντα

Δεν έχει υπολογιστεί Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Οι τιμές δεν περιέχει Φ.Π.Α.

Ταμείο