Ασφάλεια Συναλλαγών

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Δεν συλλέγουμε κανένα οικονομικό σας στοιχείο σε οποιοδήποτε σημείο της συναλλαγής. Όλες συναλλαγές γίνονται στους servers της viva Payment η οποία έχει λάβει πιστοποίηση PCI Data Security Standard (PCI DSS) και εφαρμόζει την προβλεπόμενη πολιτική ασφάλειας η οποία αξιολογείται με συνεχείς ελέγχους από πιστοποιημένο ελεγκτή. Χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης EV SSL-128bit, σύστημα που έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρία Thawte, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

Η Viva Payments είναι ένα Ίδρυμα Έκδοσης Ηλεκτρονικού Χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Οι ίδιες βασικές αρχές εμπιστευτικότητας κι απορρήτου που διέπουν την τραπεζική ισχύουν αντίστοιχα και για τη Viva Payments.

Εγγυημένα προϊόντα.

Στη multitecpro έχουμε συνάψει συνεργασία με σχεδόν όλες τις εταιρίες τις μεγάλες εταιρίες του χώρου της τεχνολογίας. Φροντίζουμε όλα τα προϊόντα που πουλάμε να έχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Αν διαπιστώσετε ότι ένα προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου. Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε την άποψή σας για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία σας προσφέρουμε.

Όλα μας τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε άριστη συσκευασία και κατάλληλα προστατευμένα. Αν διαπιστώσετε ότι η συσκευασία δεν είναι σε καλή κατάσταση όταν το παραλαμβάνεται γράψτε “με επιφύλαξη” μαζί με την υπογραφή σας και ζητήστε να ανοίξετε το προϊόν παρουσία του μεταφορέα για να διαπιστώσετε μαζί αν το προϊόν είναι φθαρμένο ή -αν η συσκευασία είναι ανοιγμένη ή κατεστραμμένη – μην παραλάβετε το δέμα. Σε κάθε τέτοια περίπτωση σας παρακαλούμε να μας ενημερώστε. Σχετικά με τους όρους επιστροφής και εγγύησης δείτε τις λεπτομέρειες σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Αυθημερόν αποστολές

Όλες οι αποστολές εκτελούνται καθημερινά στις 14:00. Εάν το προϊόν που έχετε παραγγείλει είναι ετοιμοπαράδοτο θα το παραλάβετε συνήθως εντός 48 ωρών από την αποστολή του. Παραδόσεις παραλαβές δεν γίνονται σε αργίες . Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες. Σε περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε το προϊόν σας Σάββατο ενημερώστε μας σχετικά πριν την αποστολή έχοντας υπ όψη σας ότι για αυτή την υπηρεσία οι μεταφορικές εταιρίες χρεώνουν επιπλέον χρήματα.

Σημειώστε ότι μπορεί να υπάρχει καθυστέρηση στην παράδοση ενός δέματος αν ο μεταφορέας έχει την περιοχή σας δυσπρόσιτη ή σε άλλους εξωτερικούς παράγοντες.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της αποστολής σας στην περιοχή του λογαριασμού σας, ενώ σας ενημερώνουμε με email στις αλλαγές της κατάστασης παράδοσης της παραγγελίας σας.  


Σύγκριση 0

Χωρίς προϊόντα

Δεν έχει υπολογιστεί Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Οι τιμές δεν περιέχει Φ.Π.Α.

Ταμείο